NEWS - 17.12.2016

Przedświąteczne spotkanie członków i sympatyków.

Stowarzyszenie   W dniu 17.12.2016r. odbyło się kolejne, coroczne, przedświąteczne spotkanie członków naszego stowarzyszenia oraz współpracujących z nami wolontariuszy i sympatyków. Było to pierwsze spotkanie grudniowe od czasów istnienia stowarzyszenia, które odbyło się (z powodu choroby) bez udziału naszego prezesa Jerzego Kardeli, który jak wszyscy trafnie spostrzegli jest "motorem napędowym" naszego stowarzyszenia. Krzesło prezesa, symbolicznie pozostało puste. W imieniu zarządu spotkanie poprowadził wiceprezes Marek Judek wraz ze skarbnikiem stowarzyszenia Beatą Błaszczak. Przy kawie i pysznym pierniku przygotowanym przez Arka Marmurowicza oraz innych smakołykach wspominaliśmy wspólne działania na rzecz Kęszycy Leśnej i jej mieszkańców. Po raz kolejny w styczniu 2017r. z inspiracji Beaty Błaszczak, odbędzie się w Kęszycy Leśnej aukcja na rzecz WOŚP oraz zimowy turniej piątek piłkarskich. Po raz trzeci Kęszyczanie utworzyli własny sztab WOŚP, którego szefem został po raz drugi Michał Chicun. W sztabie nr 3978 zarejestrowanymi wolontariuszami tym razem zostali: Agnieszka Czekałowska, Beata Smolińska i Mateusz Ataman. Zebrani uzgodnili wstępnie propozycje i obowiązki związane z przygotowaniem i organizacją finału WOŚP 2017. Na zakończenie wznieśliśmy toast symboliczną lampką szampana za zdrowie i pomyślność naszych członków i sympatyków w nadchodzącym nowym roku.

Tekst: Krzysztof Adamczak - Admin  |  Data Newsa:17.12.2016r. | do góry |

Kęszyca Leśna Kęszyca Leśna Kęszyca Leśna Kęszyca Leśna